A stílusmagazin

Mr. & Ms.

3 nyári aggodalom, ami minden nőben felmerül #2

2017. július 09. - Eróg Lained

Előző cikkünkben már összeszedtünk három aggodalmat, amelyek minden nőben felmerülnek a nyár beköszöntével.tumblr_n0ajvcaiel1r1z6ggo1_1280.jpg

Az első cikk sikere miatt hozunk további hármat, amivel biztos minden nő találkozott már.

"Annyira kínos, hogy folyamatosan izzadok."

Nyáron akármennyire is próbáljuk elkerülni, még rengeteg izzadásgátló szer használatával sem lehet elkerülni az izzadást - pontosan ezért nem érdemes túlságosan aggódni miatta.

Ugyanakkor érthető, hogy nincs is kellemetlenebb látvány egy, az izzadástól elszíneződött ruhadarabtól. Ezt elkerülvén érdemes különböző szappanokat, vagy fertőtlenítőszereket használni, illetve érdemes elkerülni a túlságosan fűszeres ételeket.

A nyári költségvetésünk végéhez közeledünk?!

A nyár egy igen komoly költségekkel járó évszak - elég csak a a strandolásokra, a nyári fesztiválokra, vagy egy nyaralásra gondolni.

Semmi baj nincs azzal, ha ki szeretnéd magad tombolni, hiszen a nyárnak kicsit ez is a feladata, viszont érdemes gondosan megtervezni a költségvetést még télen, amikor általában kevesebbet költünk különböző rendezvényekre.

Nem mehetek strandra, mert a testem nem áll rá készen

Itt most nyugodtan bevallhatod, hogy előfordult már veled olyan, hogy álltál a tükör előtt és azt mondtad magadnak, hogy ilyen testtel nem mehetsz a strandra. Ezzel alapvetően nincs is baj, hiszen senki sem születhet modell alkattal. A baj ott kezdődik, ha ez ellen nem teszel semmit sem, de akkor is, ha mások véleménye miatt nem mered jól érezni magad.

A nyár közeledtével ezeknél még több aggodalom is a nők eszébe jut, viszont nem szabad, hogy ezek hátráltassanak benneteket abban, hogy a lehető legjobban érezzétek magatokat a hátralévő körülbelül két hónapban! Kalandokra fel!

süti beállítások módosítása