A stílusmagazin

Mr. & Ms.

3 nyári aggodalom, ami minden nőben felmerül #1

2017. július 07. - Eróg Lained

Nyár! A pihenés, napozás és strandolás évszaka! A felszabadult mosoly mögött van néhány dolog, amiért a nők rendkívül aggódnak ebben az évszakban is.nyar.png

Hoztunk most három olyan tényezőt, amely bekövetkezésétől minden nő retteg az év legmelegebb évszakában is!

Mi lesz akkor, ha randi előtt leég az arcom?

Ha valaki leég a napon az bizony rendkívül fájdalmas tud lenni, főleg, ha az esti randi előtt történik mindez. Néhány órával a találkozó előtt lemondani valamit túlságosan nem elegáns, viszont egy olyan randi sem jó, ahol diszkomfortosan érzed magad, mert nem tudsz őszintén nevetni sem.

Érdemes magunkkal vinni több napszemüveget és szalmakalapot is, így az előbb vázolt kínos pillanatok mindegyike elkerülhető.

Vízálló a szempillafestékem?

A legtöbb nő komolyan odafigyel arra, hogy tökéletesen nézzen ki a vízparton, és ezért nem hajlandó egy napra sem elhagyni a szempillaspirál, vagy a szolid smink használatát. Az első megmártózás után azonban kiderül, hogy ez mégsem volt annyira jó ötlet, és összefolyt a gondosan elkészített smink.

Ennek megelőzésére két opció van:

  • nem használsz sminket a strandos napokon
  • esetleg beruházol erős vízálló festékekre, amelyek eltávolítása több órát is igénybe vehet. 

Ha ezt a jégkrémet is megeszem biztosan el fogok hízni

Egy tipikus kérdés, amit minden nő feltesz magának - azonban túlzó ez a gondolkodásmód. Ha úgy érzed, hogy szükséged van arra a jégkrémre, akkor nyugodtan fogyaszd el. Nyilván nem jó, ha folyamatosan jégkrémet eszel, de egy egészséges határt megtartva nem lesz semmi probléma belőle.

Különben is, egy évben csak egyszer van nyár, élvezd ki és ne vond meg magadtól az évszak egyik legfinomabb édességét!

süti beállítások módosítása