A stílusmagazin

Mr. & Ms.

5 biztató üzenet, hogy egy nő flörtöl Veled

2017. február 03. - Mr. Lifestyle

Neked is sokszor nehézséget okoz, hogy nem veszed észre azokat a jeleket, amiket egy flörtölő nő küld neked? 
A nők sokkal jobban figyelik az apró mozdulatokat, impulzusokat, ezáltal azt feltételezik, hogy a férfiak is ennyire könnyen megértik ezeket a finom jeleket. Ha úgy gondolod. van hová fejlődnöd ezen a téren, akkor ez az 5 pont, neked szól!date3.jpg

1. Csábos mosoly

Ha flörtölésre kerül a sor, a legbiztatóbb jele, hogy tetszel egy nőnek, hogy mosolyog. A nőknek ragyog az arcuk, felcsillan a szemük, ha a kiválasztott férfi társaságát élvezhetik.


A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit egy hölgy csak viselhet.

Susanna Clarke

2. Szemkontaktus

A kommunikáció egyik alapja a szemkontaktus. Ez a jel a férfiak számára sokszor nehezen értelmezhető, éppen ezért, ami számít, az a szemkontaktus hossza és gyakorisága. Amikor mosollyal van kombinálva, az az igazán nyerő páros! 

date2.jpg3. Hasonló reakciók a testbeszédben

Ha a másik fél elismerően bólogat a mondanivalódra, akkor ezt is értelmezheted egyfajta számodra küldött jelként. Az érdeklődés során a partnerek sokszor felveszik egymás gesztusait, mozdulatait, beszédstílusát.
Ez szimpátiát kelt a másik félben, hiszen természetes jelenség az embernél, hogy utánozza, akit szeret. 

date1.jpg

4. Kacérkodás

A nők nonverbális jelei közé tartozik, hogy a hajfürtjeiket göndörítik beszélgetés közben, ezzel is felhívva a másik fél figyelmét. Emellett a nyak simogatása és a dekoltázsra való figyelem felhívása is intő jel lehet.

date4.jpg5. Véletlenszerű érintések

A nőknek kifejezetten fontos a testi kontaktus, hiszen ez egy bizonyos fajta intimitást jelent. Amikor a férfi kezét, vállát, vagy hátát megsimítják, kifejezetten a másik fél figyelmére vágynak. Ezeket természetesen a férfiak is könnyebben értelmezik, mint a puszta szemkontaktust. Ezeket a jeleket érdemes kontextusban kell értelmezni, így 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy megtehetjük az első lépést.

süti beállítások módosítása