A stílusmagazin

Mr. & Ms.

Ezekre készülj fel, ha egy független férfival akarsz randizni

2017. június 04. - Mr. Lifestyle

Egy önálló, karizmatikus férfi rengeteg nő figyelmét fel tudja kelteni. Azonban néhány dologra nem árt odafigyelni a független férfiak kapcsán. Lássuk melyek ezek egészen pontosan!black-and-white-couple-fashion-men-women-favim_com-229320.jpg

1. Kisebb eséllyel fog megcsalni

Nézzünk rögtön a jövőbe! Ha sikeres lesz az első randi és hosszabb távú folytatás is lesz egy dolog biztosra vehető, ami talán a független férfiak legfőbb tulajdonsága - sokkal kisebb az esélye a megcsalásnak. Valószínűleg rengeteget dolgozik, hogy a megfelelő életszínvonalat meg tudja teremteni magának, így sem ereje, sem ideje nem lenne más nők után néznie.

2. Szereti eltartani a családját

Sokat dolgozik, így a lehető legjobb életkörülményeket szeretné megteremteni magának és azoknak, akiket igazán szeret.

Éppen ezért szereti, ha ő lehet a család főfenntartója. Az ilyen férfiak általában a klasszikus családmodellt kedvelik inkább, így ebben semmi meglepetés nincs.cinemagraph-3.gif

3. Szeret királyként élni, ezért gondosan válogatja meg a maga királynőjét

Egy független férfinak nagy álmai vannak - saját életének a "királya" és ehhez mérten keresi a hozzá illő "királynőt" is. A találkozások elején vélhetően csak tesztelni fog, pontosan azért, hogy lássa mennyire illesz bele az ő saját királyságába. Azonban, ha kölcsönös a szimpátia, biztos lehetsz benne, hogy együtt nagy birodalmat tudtok majd kiépíteni!

4. Az évek mögött komoly tapasztalat húzódik

Hiába számít még szemtelenül fiatalnak a társadalmi normáknak megfelelően, bizony komoly rangsor van az életében. Mindig tudja, hogyan kell kiállnia magáért, és mindig keményen dolgozott azért a pozícióért, ahol jelenleg tart, és ez az idő múlásával ez csak még keményebb lesz.

Egy független férfi a saját maga érettségét az általa választott nőben szeretné viszont látni. Ha közelebb szeretnél kerülni egy ilyen férfihoz, akkor neked is éretté kell válnod, ez az egyetlen módja annak, hogy felfedje valós érzéseit előtted.

süti beállítások módosítása