A stílusmagazin

Mr. & Ms.

A férfi mögött megbúvó érzelmi stratéga, nemcsak szingliknek!

2017. március 10. - Mr. Lifestyle

A klasszikus párkapcsolati modell fulladozik, férfi és nő, egyre inkább érzelmi stratégává válik egy kapcsolatban. Következzenek, azok a tipikus jelek, melyek szép lassan egy kalandor karjaiba hálóznak.

mistakes-guys-make-when-trying-to-pick-up-girls.jpg

A remény hal meg utoljára!

Még egy ok arra, hogy azt hidd, egyszer majd biztosan csoda történik, és a férfiIránytő megváltozik. Mi nők emocionálisabbak vagyunk, és ha megszeretünk valakit, hajlamosak vagyunk kilépni a racionalitás mezejéről és megmagyarázni magunknak saját botladozásunk sikerességét, vagy sikertelenségét. A férfiak nem ilyenek. Sokkal racionálisabban gondolkodnak, és ha egy kapcsolatban nem hisznek, azon nem változtat sem érzés, sem könny. Vagy akarják, vagy nem, ez ilyen egyszerű.

2019_423910.jpg

Iránytű, ami megmutathatja, hogy valóban felkeltetted a figyelmét, vagy csak a szabadidejét akarja eltölteni a társaságodban:

unnamed_1.jpg

(Igaz szerelem az interneten? Ki tudja, de végül is mit veszíthetsz?)
  1. A kapcsolat szót nem használja. A MI, EGYÜTT kifejezéseket egyenesen kerüli.
  2. Teljesen belehabarodtál! Ha felébredsz reggelit csinál, kávét főz, akár még egy reggeli zuhany is belefér közösen, utána pedig két hétig nem is jelentkezik.
  3. Minden találkozás az ágyban ér véget. Az a férfi, aki valóban kíváncsi rád szeretne megismerni az ágyon kívül is.
  4. Semmit ne tervezz előre. A semmiből jön egy sms csürtörtök este: Mit csinálsz? és Te felrúgod az összes programod, szaladsz, mert azt hiszed, most van az a pillanat, amikor valóban komolyan gondolja, és valóban Te kellesz neki. Talán elmentek együtt szórakozni, együtt tértek haza és Te máris abban ringatod magad, minden megváltozott. Dehogyis!
  5. Az érzések specialistája. Mindent úgy játszik, hogy azt hidd, abban a pillanatban csak te számítasz. A másik oldalon, azonban figyel arra, hogy még csak véletlenül se tudj felhasználni semmit ellene, amit esetleg nem tartott volna be.
  6. Teli van meglepetésekkel!Előfordul, amikor szavaitól egy romantikus, rózsaszín felhőn érzed magad, máskor pedig hideg és arrogáns. Te, azonban a pillanatnak élsz és mindent elnézel neki.

P.S ÉSSZEL.

A filmek és könyvek romantikus világa által felhúzott színház a képernyőn belül nyilván működik és mindennek Happy End a vége. De a valóságban nincsenek kitalált szereplők.  Lehet, hogy ő az a férfi, aki épp Veled együtt jön rá arra, milyen az igaz szerelem, milyen az, ha két ember megismeri egymást és megtalálja a közös nevezőt. De ott a mérleg másik szelencéje, melyben benne vannak azok az elvesztegetett pillanatok, napok, hónapok, évek, mindez egy olyan ember miatt, aki valójában sosem volt a Tiéd. Nem vagyunk már elég nagyok ahhoz, hogy ne higgyünk a mesékben?

Képforrás: (innen és innen

unnamed_1.jpg

(Igaz szerelem az interneten? Ki tudja, de végül is mit veszíthetsz?)
süti beállítások módosítása